Felháborító Blog

Gyakran hallani: ez felháborító! Hazánk és külföldi híradások, műsorok, és az internetes oldalak tele vannak felháborító dolgokkal! A blog ezek közül szemezget megkötések, és határok nélkül.

Címkék

adósság (1) állam (1) anya (1) apa (1) árazó (1) blog (1) botrányok (1) cigaretta (1) dinnye (1) fiatal (1) gyerek (1) gyermek (1) iszap (1) ittas (1) kislány (1) kommentár (1) koncert (1) lopás (1) magyar (1) magyarország (1) múlt (1) orbán (1) pirotechnika (1) pro (1) részeg (1) roller (1) sarkad (1) sp (1) start (1) szemüveg (1) szülő (2) tesco (1) tinédzser (1) toplista (1) ultra (1) viktor (1) Címkefelhő

kommentek

Eddig itt járt

Partnerek

Suli-Soft-Design - honlapok összeállítása és akadálymentesítése, bannerek és iskolai ügyviteli programok készítése, informatikai oktatás és tanácsadás

Linkek

Magyar Blogok Blog.lap.hu Blog.tlap.hu Linkcsere
Linkcsere ingyen és gyorsan. Rengeteg kategória küld be linkedet te is. Titkos Tudás Tárháza - Merj gondolkodni!

Büszke lehettek magatokra!

2012.02.29. 12:08 | CrazyHardware | Szólj hozzá!

Címkék: szülő cigaretta kislány

Minden szülő a legjobbat akarja gyermeke számára, és óvja, nagy gonddal terelgeti őt a helyes útra. Ez mindenki számára világos és tiszta. A világban azonban számos olyan szülőnek korántsem nevezhető egyén él, akire maximálisan igaz a manapság már igen elcsépelt mondás: "Te minek szültél gyereket?". Az internet tele van olyan bizonyítékokkal, amelyek maximálisan alátámaszthatják azokat a felvetéseket, hogy nem minden egyén mintaképe a tökéletes szülőnek. Tökéletes persze nincsen mindenki igyekszik átörökíteni azokat a tapasztalatokat, tudásának legjavát amelyet ő tanult szüleitől, vagy tapasztalt a hosszú évek során, mindezt pedig teszi úgy, hogy gyermeke a legjobb irányba fejlődjön, és sikeres felnőtt váljon belőle. És hogy miért írtam is ide ezt a monológot? Jártomban keltemben az egyik videó megosztó oldalon botrányos videóba botlottam, mondanom sem kell kis hazánkban folynak az események. A videóban egy vélhetően apa és anya (szerintem ő kameráz) cigizésre tanítja, mit tanítja kényszeríti (szerintem kb.) 2 esztendős lányát. A környezet persze mindent elárul, és a kislány hányatott sorsa jól tükröződik a képsorokban. Ez egy dolog, a szegénységnek még nem feltétlen következménye, hogy ilyen (már bocsánat a kifejezésért) unintelligens, baromarcú szülőkkel áldjon meg a sors. A videót megtekintve csak sajnálni tudom szegény kislányt, (aki persze mit sem fog fel abból, hogy szülei milyenek) és reménykedem, hogy a hatóságok (igen a gyámügy) kiemelik ebből a közegből, megadva neki esélyt a normális életre. Nos akkor kérem szépen így legvégére akkor itt a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://ezfelhaborito.blog.hu/api/trackback/id/tr44225225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása