Felháborító Blog

Gyakran hallani: ez felháborító! Hazánk és külföldi híradások, műsorok, és az internetes oldalak tele vannak felháborító dolgokkal! A blog ezek közül szemezget megkötések, és határok nélkül.

Címkék

adósság (1) állam (1) anya (1) apa (1) árazó (1) blog (1) botrányok (1) cigaretta (1) dinnye (1) fiatal (1) gyerek (1) gyermek (1) iszap (1) ittas (1) kislány (1) kommentár (1) koncert (1) lopás (1) magyar (1) magyarország (1) múlt (1) orbán (1) pirotechnika (1) pro (1) részeg (1) roller (1) sarkad (1) sp (1) start (1) szemüveg (1) szülő (2) tesco (1) tinédzser (1) toplista (1) ultra (1) viktor (1) Címkefelhő

kommentek

Eddig itt járt

Partnerek

Suli-Soft-Design - honlapok összeállítása és akadálymentesítése, bannerek és iskolai ügyviteli programok készítése, informatikai oktatás és tanácsadás

Linkek

Magyar Blogok Blog.lap.hu Blog.tlap.hu Linkcsere
Linkcsere ingyen és gyorsan. Rengeteg kategória küld be linkedet te is. Titkos Tudás Tárháza - Merj gondolkodni!

Rossz viccnek indult a sarkadi képviselő lopási ügye

2012.02.21. 19:37 | CrazyHardware | Szólj hozzá!

Címkék: tesco lopás sarkad árazó

"Első fokon megszűnt az eljárás a sarkadi Tescóból fizetés nélkül egy árazógépet magával vivő fideszes önkormányzati képviselő ellen. Az áruház igazgatója panaszt tett az ügyészségi döntés ellen. Murok Ferenc elismerte, hogy ittas volt. Hosszú, tízperces videónyilatkozatban beszélt az ügyről, szerinte a rosszul elsült tréfából ellenfelei csináltak országos ügyet, akik visszavágtak nekik, mert a közpénzek szigorú őreként lépett fel ellenük." (origo.hu)

Rosszul elsült tréfa? Politikai ellenfelek csinálnak ügyet? Nos ezek a kérdések merültek fel bennem a nyilatkozatot olvasva. Nézzük csak végig az eseményeket, adott Murok Ferenc aki  egy jól sikerült party közben természetesen kellően illumináltan utánpótlásért bemegy a Tescoba, ott talál egy árazógépet az egyik kosárban és gondolja poénból ellopja. Folytatnám azzal, hogy egy ilyen masina akár ötvenezerbe is kerülhet, mivel már értékhatár nincsen így elzárással büntethető tette.

De hűha mi történt? Semmi... Természetesen semmi, A képviselő úr semmilyen büntetésben nem részesül, ad egy nyilatkozatot a helyi tévében, megmagyarázza, hogy poén, és ennyi, az eljárás máris megszűnt ellene. Ő persze visszavitte a készüléket, hiszen az számára értéktelen (mondjuk ez még igaz is ekkora fizetések mellett mi szüksége lenne rá, és az eladásából befolyó összegre?)

És ha jómagam tette volna ezt? Mondjuk csak úgy poénból? biztosan más lett volna az ügy kimenetele, Valószínűleg a biztonsági őr is másképp reagálta volna le ha én adom vissza neki, hogy bocs csak poén volt,  és mivel nem vagyok sem politikus, sem "settenkedő" média sztár, így a tévébe sem kerültem volna be, maximum a rendőrkapitányságra. De ha mégsem akkor is biztosan nagyobb következménye lett volna mint jelen esetben.

"Tanultam egy életre, elismerem, hogy nem lett volna szabad így viccelődnöm" - mondta Murok, aki az ügy nyilvánosságra kerülése után lemondott Fidesz-tagságáról. És végül zárásképpen íme a videóvallomása:

A bejegyzés trackback címe:

https://ezfelhaborito.blog.hu/api/trackback/id/tr424160340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása