Felháborító Blog

Gyakran hallani: ez felháborító! Hazánk és külföldi híradások, műsorok, és az internetes oldalak tele vannak felháborító dolgokkal! A blog ezek közül szemezget megkötések, és határok nélkül.

Címkék

adósság (1) állam (1) anya (1) apa (1) árazó (1) blog (1) botrányok (1) cigaretta (1) dinnye (1) fiatal (1) gyerek (1) gyermek (1) iszap (1) ittas (1) kislány (1) kommentár (1) koncert (1) lopás (1) magyar (1) magyarország (1) múlt (1) orbán (1) pirotechnika (1) pro (1) részeg (1) roller (1) sarkad (1) sp (1) start (1) szemüveg (1) szülő (2) tesco (1) tinédzser (1) toplista (1) ultra (1) viktor (1) Címkefelhő

kommentek

Eddig itt járt

Partnerek

Suli-Soft-Design - honlapok összeállítása és akadálymentesítése, bannerek és iskolai ügyviteli programok készítése, informatikai oktatás és tanácsadás

Linkek

Magyar Blogok Blog.lap.hu Blog.tlap.hu Linkcsere
Linkcsere ingyen és gyorsan. Rengeteg kategória küld be linkedet te is. Titkos Tudás Tárháza - Merj gondolkodni!

Alig lézengtek az államadósság elleni koncerten

2012.02.20. 11:47 | CrazyHardware | Szólj hozzá!

Címkék: koncert állam adósság

Ezzel a címmel jelent meg cikk az ATV oldalán. Érdekes kezdeményezés, hogy koncertek bevételéleivel próbáljuk csökkenteni az államadósságot. Neményi Ádám a koncert főszervezője a következőképpen nyilatkozott az ATV-nek: „Abban reménykedünk, hogy néhány millió forintot be tudunk fizetni az alap számlájára, tényleg rengeteg sztár vállalta a fellépést Győrött és Budapesten, száz művészünk lép fel, akik mind önként, ingyen vállalták a fellépésüket”. A fellépők neves előadok voltak többek között Tóth Vera, Caramel, vagy a Bon Bon együttes.

Az Összefogás az Államadósság Ellen alapot 2011 év elején hozta létre a kormány. Azóta 197 millió forint folyt be.

Ez nagyon csekély összeg az államadósság rendezésére, véleményem szerint, hogy stílusos legyek adtunk egy pofont a szarnak, mindenesetre a jelképes belépő (2012 Ft) mellett 2 millió ilyen koncertre lenne szükség, hogy fedezni tudjuk az államadósságot. Egy kicsit számoljunk: ez azt jelentené, hogy az évben minden nap 5480 koncertet kellene adni. És gondoljunk csak bele, mondjuk ki menne el hétfőn munka után egy koncertre? (még ha a cél az ország megmentése akkor is).

Tehát összefoglalva a kezdeményezés nem rossz, (bár ahogy a címben is szerepel nem sok embert ragadott meg) az országot mégsem ez fogja megmenteni, honatyáinknak kellene erről gondoskodni (persze ésszerű megoldásokkal) és nem az ilyen koncerteknek, ezeket a bevételeket mondjuk adjuk oda valami gyerekeket vagy kutyákat mentő alapítványoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ezfelhaborito.blog.hu/api/trackback/id/tr124145025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása